Taitei prajiti cu carne , morcov si ceapa verde

(Am fost corectat si am schimbat titlul din morcove in morcov).

Noodles , mm , simplu si bun intodeauna.  Multa lume se sperie cand aude noodles , dar exista motiv.  Puteti folosii mai multe feluri de paste  cand gatiti , eu folosesc taitei de ou lungi si cat se poate de grosi sau lati.

Noodles

Noodles

Inca o reteta foarte simpla  si usor de preparat. Desi de obicei uleiul de susan e optional , acum e indicat  sa il folositi deoarece da taiteilor un gust deosebit.

Ingrediente

  • 200 grame carne de pui , porc sau vita
  • 1 ceapa verde
  • un morcove
  • 1 catel de usturoi
  • 1-2 linguri (20-30 mililitri) sos de soia
  • 1 lingurita zahar (sau 2 dupa gust)
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 200 grame taitei de ou

Preparare

  1. toate bune si frumoase, dar care-i faza cu “morcove”? probabil vroiai sa scrii “morcovel” si ai mancat ultima litera. nu de alta, dar nu vreau legume cu “e”-uri in plus

  2. Salut,
    asa se vorbeste prin zona pe la mine si nu ma feresc sa o ascund. Totusi , daca deranjeaza, o sa ma corectez. Numa bine.

  3. Buna, am sa incerc si eu reteta ca eu nu am rabdare pt marinat :D. am sa adaug si dovlecel si varza. sper sa iasa bun (sper sa iasa o chestie pe care am mancat-o preparata tot de niste asiatici). Oricum e minunat sa gasesc retete chinezesti pe net.

  4. Sper ca nu te superi dar as avea eu ceva de comentat in legatura cu prezentarea.

    Ar fi aratat mult mai bine cu legumele “razuite” , zic asa pentru ca se pot face cu unealta de curatat cartofi sau morcovi.

    In plus , pe viitor incearca sa pui si niste telina … o sa imbunatateasca total gustul si mirosul 😀

  5. Hey,
    nici o problema :) . Telina e idee buna, restul ramane la satar, pentru ca e mai rapid pentru mine :)

  6. felicitari pt retete si prezentare! simplu si la obiect:) imi place ca nu sunt ingrediente “fantoma” cum au multe retete si sunt prezentate f clar toate etapele din procesul de gatit:) Multumim:)

Leave a Reply