coaste de porc in sos dulce acrisor

Aceasta reteta este foarte usor de preparat si are avantajul ca toate ingredientele sunt usor de gasit si poate fi gatit pe langa alte feluri fara prea multa bataie de cap.

Coaste de porc in sos dulce acrisor

Coaste de porc in sos dulce acrisor

Ingrediente :

  • 1,5 kg coaste
  • 4 linguri miere
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • condimente(praf 5 condimente ar fi ideal , daca nu dupa gust)
  • 2 linguri vin alb sec
  • 4 linguri sos soia
  • 1 lingura sos chili
  • 3 catei de ustori,curatati si taiati marunt
  • 1 lingurita boabe mustar macinate
Ingrediente pentru sos dulce acrisor

Ingrediente pentru sos dulce acrisor

Preparare:

Eu nu am gatit toate coastele deoadata , dar am preparat tot atata sos.

Daca este nevoie , macinati boabele de mustar

Daca este nevoie , macinati boabele de mustar

Puneti intr-o craticioara toate condimentele in afara de ustori , boabele de mustar si pasta de tomate. Puneti sosul pe aragaz , amestecand , iar dupa cateva minute adaugati boabele de mustar , usturoiul si pasta de rosii. Mai amestecati 2-3 minute si opriti.

Puneti intr-o craticioara toate condimentele in afara de ustoroi , boabele de mustar si pasta de tomate. Puneti sosul pe aragaz , amestecand , iar dupa cateva minute adaugati boabele de mustar , usturoiul si pasta de rosii. Mai amestecati 2-3 minute si opriti.

Daca e nevoie , despartiti coastele. Asezati-le apoi intr-un singur strat, pe un platou sau intr-o oala.

Daca e nevoie , despartiti coastele. Asezati-le apoi intr-un singur strat, pe un platou sau intr-o oala.

Turnati sosul peste coaste  astfel incat sa fie bine unse. Acoperiti vasul in care le tineti cu o folie de nailon , si lasati la marinat peste noapte in frigider.

Turnati sosul peste coaste astfel incat sa fie bine unse. Acoperiti vasul in care le tineti cu o folie de nailon , si lasati la marinat peste noapte in frigider.

Puneti coastele intr-o tava , puneti putina marinata peste , si pastrati ce va ramane. Coastele se tin in cuptor timp de 35-40 minute , timp in care le ungeti periodic cu marinata pe care ati pastrat-o.

Puneti coastele intr-o tava , puneti putina marinata peste , si pastrati ce va ramane. Coastele se tin in cuptor timp de 35-40 minute , timp in care le ungeti periodic cu marinata pe care ati pastrat-o.

Scoateti coastele si serviti. In farfurie , langa coaste, am paine de orez , de la un restaurant local.

Scoateti coastele si serviti. In farfurie , langa coaste, am paine de orez , de la un restaurant local.

Pofta

Pofta

  1. am o intrebare. la ingrediente nu apare pasta de tomate, in schimb in reteta da. care e cantitatea necesara?

  2. Imi cer scuze.
    Intre 2 si 4 linguri ar trebui sa fie ok, in functie de cat de tare vrei sa se simta gustul dat de ketchup.

  3. Buna, am si eu o rugaminte..as dori daca stii cumva reteta de la painea de orez..imi place tare mult, dar nu o gasesc nicaieri. Raman datoare!! Pupici!

  4. Uita-te la reteta de baozi si fa doar aluatul. Si fa chifle fara umplutura. Se va obtine ceva foarte similar, chiar daca nu e din orez.

Leave a Reply