reteta chinezeasca pipote de pui pane

Reteta aceasta  nu are nimic specific doar bucatariei chinezesti. Absolut toate ingredientele (care sunt putine) sunt la indemana.  O sa va surprinda gustul care mie  imi aminteste de jumeri de rata .  Sunt convins ca reteta aceasta se gaseste si in alte bucatarii , nu doar chinezeasca , deoarece e foarte simpla si foarte la indemana.

Pipote de pui pane

Mancare chinezeasca : Pipote de pui pane

Ingrediente

  • Jumatate kilogram pipote de pui
  • 2 oua
  • 1 cub concentrat de pui
  • 1 lingurita sare
  • 2 cesti faina

Preparare

Daca e nevoie , taiati pipotele in bucati mai mici .

Daca e nevoie , taiati pipotele in bucati mai mici .

Puneti sarea peste ele  , un concentrat de pui sfaramat si 2 oua.

Puneti sarea peste ele , un concentrat de pui sfaramat si 2 oua.

amestecati bine

amestecati bine

Puneti pipotele intr-o punga , turnati faina si sigilati punga. Amestecati foarte bine.

Puneti pipotele intr-o punga , turnati faina si sigilati punga. Amestecati foarte bine.

Dupa ce le-ati amestecat cu faina , puneti pipotele inapoi in castron

Dupa ce le-ati amestecat cu faina , puneti pipotele inapoi in castron

Dupa ce ati incalzit wokul pe foc , turnati 200-300 ml ulei. Dupa ce s-a incins pune-ti pe rand pipotele la prajit. Se lasa pana devin galbene aurii.

Dupa ce ati incalzit wokul pe foc , turnati 200-300 ml ulei. Dupa ce s-a incins puneti pe rand pipotele la prajit. Se lasa pana devin galbene aurii.

Se scot si se pot servii imediat cu sos dulce acrisor sau sos picant. Se pot lasa si pe a doua zi.

Se scot si se pot servi imediat cu sos dulce acrisor sau sos picant. Se pot lasa si pe a doua zi.

Pofta

Pofta

Leave a Reply